DUREX Play Massage gel 2v1 200ml
Play 2 v 1 aneb unikátní smyslný masážní gel a lubrikant v jednom. Nyní si můžete užít smyslně jemný masážní gel, který lze zároveň použít jako lubrikační gel. Je dostatečně... více »
od 139 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze DUREX Play Massage gel 2v1 200ml
- objem
- kvalita
zajímavá kombinace gelu lubrikačního a masážního, ale dle mého názoru je na masážní gel trochu lepivý a proto bych jej k tomuto účelu spíše nepoužíval a sáhnul po nějakém olejíčku. jinak svou roli plní sllušně, u značky durex se není čeho bát, je to ověřená kvalita.
- Dostatečně jemný
- hydratuje a zjemňuje, bez zápachu
Tento výrobek jsem koupila svému příteli jako zajímavý a užitečný dárek ke Svatému Valentýnu a myslím, že to byl skvělý nápad koupit tuto šikovnou věcičku ,která najde uplatnění každému, nevšednímu oživení vašeho sexuálního života.Velmí kvalítní masážní gel plus lubrikant s výtažkem z Aloe Vera, je dostatečně jemný a vhodný k masáži celého těla, stejně tak k intimnímu použití jako lubrikant.Při použití je vlmi jemnný, bez žádného nepřijemného zápachu a jeho užiti je velmi přijemné.Navíc ma vyvážené PH, nelepí se a nezanechává skvrny což je velice praktické.Můžete jej použít jak pro vaginální tak pro anální a orální sex.
Gel je možno užívat jak často jen budete chtít.Tuto recenzi píší jelikož mám s tímto výrobkem jen skvělé zážitky a velice zpříjemnil náš sexuální život.
- Jeden z nejlepších lubrikačních gelů
- Dostatečné velké balení
- Dobrá cena
- není parfémovaný
- nic ostatního jsem nenašel
Lubrikační gel nijak nevoní ale má takovou nasládlou chuť. Výhoda je že je se jedná o velké balení a celkem dlouho vydrží. Oproti ostatním značkám. Jsem s ním spokojen ale bylo by lepší kdyby byt nějak příjemně parfemovaný.
- Více způsobů použití.
- Docela velké balení oproti ostatním lubrikantům.
- Nelepí se tak moc, jako jiné lubrikanty.
- Jde lehce opláchnout.
- Někdy mám pocit, že se docela rychle vstřebává.
- Bez parfemace, což ale zas tak nevadí.
Durex play masážní gel lze použít opravdu hodně způsoby. Stačí mít jen trošku fantazie. Od masírovaní zad lze klidně bez problémů přejít k masáži intimních míst bez obavy nějakých nežádoucích účinků. Vřele doporučuji.
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí